Forest Story zgodba

V trgovini Forest Story boste našli unikatne, ročno izdelane igrače za otroke ter slike, ilustracije in grafike. Namenjeno vsem, ki so ljubitelji lepega in unikatnega.

Mama Bear

Ročno izdelane mehke igrače in polžki za dojenčke.

Dobrodošli v Forest Story, domu nenavadnih volnenih mehkih igrač in daril, ki jih je z ljubeznijo izdelala Mama Bear.

Vsaka ročno izdelana igrača je narejena iz naravnih in pralnih materialov. Zaradi tega so okolju prijazni, super mehki in naravni izdelki, ki zdržijo.

Začela sem izdelovati igrače, ker nisem mogla najti nobene neserijske, čudovite, mehke igrače za otroke svojih nečakinj. Zbirka je zdaj narasla na zajčke, medvedke, slončke, lame, jelenčke in še veliko več.

Igrače so odlična darila za rojstni dan, novo rojstvo, krst ali božič.

Foxy Roxy

Umetnost na splošno razumemo kot vsako dejavnost ali izdelek, ki ga opravljajo ljudje s komunikacijskim ali estetskim namenom – nekaj, kar izraža idejo, čustvo ali na splošno… pogled na svet.

Osebno imam raje umetnost, ki šepeta in ne kriči, umetnost, ki me objame in zaradi česar letim in te ne zatre.

Moram pa priznati, da me nekatere od teh sodobnih stvari privlačijo; na primer grafiti in abstraktne stvari.

“Zajčica – mehka, nežna igrača katero ima hčerkica za ninico. Različni, mehki in skrbno izbrani materiali, ki tako tudi spodbujajo razvoj. Seveda tudi pralni, kar je pri dojenčkih še toliko bolj pomembno. Veseli me da lahko s svojimi nakupi podprem slovenske, ročne in kvalitetne izdelke.”

— Anja Z., Črnomelj