Naredi si sam – denim vrečke iz starih kavbojk: ideja za enostavno ustvarjanje

Izdelava vrečk iz starih kavbojk – to je en projekt DIY, ki je naklonjen tistim, ki kopičimo stare kavbojke. V moji omari je toliko starih kavbojk – nekatere raztrgane na vseh napačnih mestih, nekatere mi ne ustrezajo več, nekatere prekratke, nekatere premalo modne. Vsi čakajo na nekaj preprostih idej za recikliranje – iz njih bodo izdelane nove in lepe denim vrečke.

Ko sem razmišljala o tem, da bi svoje kavbojke reciklirala v vrečke, sem se zakopala v Pinterestu, v glavi mi je dobesedno bruhalo toliko idej. A časa je le toliko. Tako sem se odločila, da iz teh idej delim najbolj enostavno z vami.

Ena od prednosti jeans torbe je, da vam ni treba skrbeti za vaše popolne sposobnosti šivanja – za vse to poskrbi močan videz jeans tkanine. Pripravljen zgornji rob dobite tudi, če za zgornji rob uporabimo rob ali pas. Ni vam treba skrbeti za povezovanje, saj je denim tkanina dovolj debela.

Vzemite kavbojke in naj bodo zložene z zadrgo na eni strani. Označite pravokotno obliko z zgornjega roba – rahlo diagonalno sega do ravni mednožja.

Držite ga skupaj na desni strani, na notranji strani in zašite stranice in spodnje robove. Ko šivate z domačim šivalnim strojem, začnite šivati ​​s strani pasu (debelejše območje) in se spuščajte – šivanje bo lažje, sicer pritiskalna noga ne bo hotela voziti po debelejši ravni.

Za trak izrežite šiv nog obeh nog zelo blizu šiva.

Ko ugotovite, da je dolžina v redu, se združite tako, da držite en rob nad drugim in naredite x šiv.

Velikost vrečke bo odvisna od velikosti kavbojk. Kot sem naredil s starimi otroškimi kavbojkami, to ni velika torba – ravno toliko, da lahko nosite majhne knjige, denarnico, očala in podobno. Na notranji strani zgornjega roba dodajte trakove z ježki, če jih želite tam zapreti.

Za bolj zanimivo torbo lahko kombinirate različno blago in material.